Ajankohta

13.9.2019 09:00 – 13.9.2019 23:59

Paikka

Lakeside Golf ja Hotelli Ilves← Takaisin

Tervetuloa mukaan perinteiseen SAJL ry:n ja Hall of Famen järjestämään Vaahteramalja Golfiin!

Kaikki entiset ja nykyiset amerikkalaisen jalkapallon pelaajat, valmentajat, tuomarit, cheerleaderit, seura-aktiivit ja jefuperheen golfaavat jäsenet ovat tervetulleita kisaamaan Vaahteramalja Golfin niin henkilökohtaisen kuin joukkuekilpailun kiertopalkinnoista. Rentohenkisessä tapahtumassa on runsaasti erikoiskilpailuja hauskoine palkintoineen, mutta ennen kaikkea tapahtumaa leimaa jefuperheen yhteisöllisyys.

Vaahteramalja Golf pelataan Sastamalassa Lakeside Golfin Järvenranta-kentällä perjantaina 13.9., eli päivää aikaisemmin kuin Ratinan stadionilla lauantaina 14.9. pelattava Vaahteramalja XL Vaahteraliigan 40-vuotisjuhlaottelu. Rennon golfpäivän kruunaa SAJL ry:n 40v Gaala perjantaina klo 19:00 alkaen Hotelli Ilveksessä.

Osallistumispaketteja on kaksi:

a) Vaahteramalja Golf, jonka kilpailumaksu (75 €) sisältää aamiaisen, kevyen eväspaketin & juoman ja päätösruokailun lisäksi vapaan rangen, saunan & pyyhkeen, golfkärryt sekä tietysti itse kisan erikoiskilpailuineen ja palkintoineen (maksetaan ennen kierrosta caddie masterille).

b) Vaahteramalja Golf & SAJL 40 v Gaala (130 €), sisältää golfin lisäksi SAJL 40-vuotis Gaalan ohjelmineen ja juhlamenuineen (Ovh 75 €) Hotelli Ilveksessä (maksetaan ilmoittauduttaessa).

Ilmoittautuminen 1.9. mennessä (Gaalan tarjoiluiden vuoksi)!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.