Ajankohta

11.1.2020 08:00 – 12.1.2020 18:00

Paikka

Pajulahden Urheiluopisto

Hinta

160 €

Tapahtumaluokka

Leiri← Takaisin

Tervetuloa tekniikkaleirille!

Leirillä keskitytään hiomaan pelipaikkakohtaisia lajitekniikoita ja yleisesti lajin perusteita. Leiri on tarkoitettu etenkin pelaajille, joilla on takanaan vasta yksi pelikausi tai vähemmän. Jos olet siirtymässä uudelle pelipaikalle niin tämä on hyvä tilaisuus konkarillekin päästä sinuiksi uuden pelipaikan kanssa.

Leiri alkaa lauantaina 11.1.2020 alustavasti klo 8:00 ja päättyy sunnuntaina 12.1.2020 n.klo 18:00.
Leirin tarkka ohjelma ja aikataulu lähetetään ilmoittautuneille pelaajille.

Hinta: 160 euroa, sisältäen la-su yöpymisen ja ruokailut Pajulahden urheiluopistolla (la: lounas+päivällinen+iltapala, su: aamiainen+lounas)

Leirimaksu ei sisällä henkilökohtaista vakuutusta, joka jokaisella osallistujalla tulee olla.

Osallistujilla on mahdollisuus ostaa erikseen pe-la yöpyminen, sisältäen pe iltapalan sekä la aamiaisen hintaan 60e. HUOM! lisäyötä EI voi perua jälkikäteen! HUOM! Mikäli unohdit varata itsellesi majoituksen pe-la niin sitä ei voi tehdä enää jälkikäteen tämän ilmoittautumisen kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä Köpiin.

Pelaaja on itse vastuussa kaikista matkakustannuksista.

Leiri tulee maksaa heti lomakkeen viimeisessä vaiheessa, maksun voi suorittaa myös luottokortilla. Ilmoittautuminen, jota ei makseta, päätyy hylätyksi eli vain maksamalla vahvistat osallistumisesi. Myös nippuilmoittautuminen on mahdollista, silloin kaikkien ilmoitettavien pelaajien tiedot on ilmoittava kerralla sekä maksettava kaikkien osallistumismaksut.

VALITSE PELIPAIKAT HUOLELLISESTI, tarvittaessa kysy neuvoja oman joukkueesi valmentajalta. Emme tee pelipaikkojen muutoksia jälkikäteen kuin perustellusta syystä. Jokainen ilmoittaa kaksi pelipaikkaa, saatamme joutua tasaamaan ryhmiä ja siirtelemään pelaajia toiselle pelipaikalle. Nopeiten ilmottautuneet ovat etusijalla sille pelipaikalle, jonka ilmoittivat ykkökseksi.

Leirin valmentajat:

Päävalmentaja Mika Eloranta

QB Jenni Wahlberg
RB Tytti Kuusinen
WR Sanni Seppälä
OL Mirva Honkonen
DL Elina Seppälä
LB Elina Kero
DB Tiina Salo

Leirin osallistujien facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/511614302756268/

Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20€. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Leiri voidaan perua järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja: Köpi Voutilainen, 044 5852 851 ja parhaiten tavoittaa kopi.voutilainen@luja.fi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.