Ajankohta

21.10.2021 12:00 – 21.10.2021 17:00

Paikka

Pajulahden urheiluopisto, Nastola

Hinta

500 €

Tapahtumaluokka

Leiri← Takaisin

Leirimaksu 150€ sisältäen majoituksen lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi sekä ruokailut: lauantaina päivällinen ja iltapala sekä sunnuntaina aamiainen ja lounas.

Samassa yhteydessä maksetaan PM-kisamatkan maksun (yhteensä 700€) erä 1/2, joka on 350€.

Huomioithan että ilmoittautuminen ei vahvistu mikäli maksua ei suoriteta lopuksi. Maksamalla maksun, sitoudut PM-kisamatkalle sekä maksamaan PM-kisamatkan erän 2 (350€) mikäli sinut valitaan joukkueeseen.

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta poisjääneiltä peritään koko leirin/matkan hinta (palautukset ei mahdollisia). Sairastapauksissa maksu palautetaan lääkärintodistuksella, kaikista perumisista peritään 20€ toimistomaksu.

Jos haluat majoittua Pajulahdessa jo ennen leiriä perjantain ja lauantain välisen yön tai leirin jälkeen sunnuntain ja maanantain välisen yön, ole suoraan Pajulahteen yhteydessä www.pajulahti.com (omakustanne).

Mikäli sairastapauksen tai loukkaantumisen takia, et pääse PM-kisamatkalle, matkan osuus maksetaan takaisin. Mikäli sinua ei nimetä Pajulahden leirin jälkeen PM-kisoihin matkaavaan joukkueeseen, matkan osuus maksetaan takaisin.

Jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutusturvastaan (amerikkalaisen jalkapallon kattava pelaajavakuutus, mahdolliset matka- ja matkatavaravakuutukset). SAJL ei vakuuta pelaajia.

PM-kisamatkan hinta 700€ pitää sisällään Finnairin reittilennot (Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki), paikalliskuljetukset Tanskassa (Kööpenhamina-Helsingör-Kööpenhamina), majoituksen hotellissa sekä normaalit ruokailut. Hinta ei sisällä maajoukkuevaatteita (jotka jokainen voi tilata itse (Jenkkifutis – Fanishop), mahdollisia välipaloja eikä mahdollisesti Tanskaan/Tanskassa vaadittavia korona-testejä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.