Ajankohta

15.2.2020 08:30 – 16.2.2020 17:00

Paikka

Pajulahti

Hinta

160 €

Tapahtumaluokka

Leiri← Takaisin

Tervetuloa tekniikkaleiri 2:lle!

Leiri on tarkoitettu pelaajille, joilla on jo kokemusta naisten sarjoista ja treeniä takana vähintään pari vuotta. Leirillä keskitytään tekniikoiden hiomiseen ja tarjotaan mahdollisuus pelinomaiseen hyökkäys vs. puolustus treeniin. 
Leiri toimii samalla maajoukkueen avoimena katsastusleirinä. Mikäli et ole aiemmin pelannut maajoukkueessa, tämä on näyttöpaikka MM2021 projektia varten. Osallistumalla leirille parannat mahdollisuuksiasi tulla valituksi MM2021 maajoukkuerinkiin. Tarvittaessa lisätietoja maajoukkueprojektista ja valintaprosessista antaa joukkueenjohtaja Petra Eloranta:  petra.eloranta ( a ) gmail.com

Leiri tulee sisältämään neljät lajitreenit tekonurmihallissa sekä pelipaikkakohtaisia teorialuentoja.
Leirin tarkka ohjelma ja aikataulu lähetetään ilmoittautuneille pelaajille.

Valmennus leirillä:

Vastuuvalmentaja Mika Eloranta
QB Jenni Wahlberg
WR Jarkko Nieminen
RB Mikko Rissanen
OL Mika Eloranta
DL Heikki Kuusela
LB Samu Juppo & Joonas Kolunsarka
DB Mikko Soininen
 

Hinta: 160 euroa, sisältäen la-su yöpymisen ja ruokailut Pajulahden urheiluopistolla (la: lounas+päivällinen+iltapala, su: aamiainen+lounas)

Leirimaksu ei sisällä henkilökohtaista vakuutusta, joka jokaisella osallistujalla tulee olla.

Osallistujilla on mahdollisuus ostaa erikseen pe-la yöpyminen, sisältäen pe iltapalan sekä la aamiaisen hintaan 60e. HUOM! lisäyötä EI voi perua jälkikäteen! HUOM! Mikäli unohdit varata itsellesi majoituksen pe-la niin sitä ei voi tehdä enää jälkikäteen tämän ilmoittautumisen kautta. Tässä tapauksessa ota yhteyttä Köpiin niin saat linkin lisäyön varaamiseksi.

Pelaaja on itse vastuussa kaikista matkakustannuksista.

Leiri tulee maksaa heti lomakkeen viimeisessä vaiheessa, maksun voi suorittaa myös luottokortilla. Ilmoittautuminen, jota ei makseta, päätyy hylätyksi eli vain maksamalla vahvistat osallistumisesi. Myös nippuilmoittautuminen on mahdollista, silloin kaikkien ilmoitettavien pelaajien tiedot on ilmoittava kerralla sekä maksettava kaikkien osallistumismaksut.

VALITSE PELIPAIKAT HUOLELLISESTI, tarvittaessa kysy neuvoja oman joukkueesi valmentajalta. Emme tee pelipaikkojen muutoksia jälkikäteen kuin perustellusta syystä. Jokainen ilmoittaa kaksi pelipaikkaa, saatamme joutua tasaamaan ryhmiä ja siirtelemään pelaajia toiselle pelipaikalle. Nopeiten ilmottautuneet ovat etusijalla sille pelipaikalle, jonka ilmoittivat ykköseksi.

Jokaisesta peruutuksesta ja muutoksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulu. 
Kurssi voidaan perua järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.

HUOM!!!!!  Alaikäisten osallistujien tulee pyytää vanhemmiltaan suostumus osallistumisesta leirille. Suostumuksen voi lähettää sähköpostilla Köpille.

Lisätietoja: Köpi Voutilainen, 044 5852 851 ja parhaiten tavoittaa kopi.voutilainen@luja.fi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.