Ajankohta

27.11.2020 17:30 – 27.11.2020 21:00

Paikka

Verkkokurssi (Microsoft Teams)

Hinta

50 €

Tapahtumaluokka

Koulutus
← Takaisin

Aika: perjantai  27.11.2020
Paikka: Verkkokurssi (Microsoft Teams)
Kouluttaja: Heikki Halttunen
- kurssilla käydään läpi Volt Athletics ohjelman käyttö, voimatasot, eri ohjelmat, liikemallit, liikkeiden vaihtaminen ohjelmassa, harjoittelun jaksotus. Kurssilla amerikkalaisen jalkapallon testausmanuaali. Kurssilainen saa käyttöönsä Volt Athletics -manuaalin ja SAJL-testausmanuaalin.

Ohjelma: klo 17.30-21.00 Luento Volt Athletics - ohjelma ja testaus

Optimoi joukkueesi harjoittelu
Voltin yksi etu dynaaminen, vuoden kestävä eri jaksotuksiin perustuva treenikalenteri.  Voit määrittää oman joukkueesi huippusuoritukseen tarvittavan "piikkikohdan", jonka jälkeen harjoitusohjelma tähtää tähän. Treenit eivät ole irralllaan toisistaan vaan ne on suunniteltu niin, että urheilija kehittyy progressiivisesti peruskuntokauden alusta loppuhuipentumaan. Valmentajalla on käytössään palaute- ja hallintatyökalut ja hän voi seurata omien urheilijoiden harjoittelua ja testituloksia verkossa.

Yksilöllisistä treeniä
Volt antaa mahdollisuuden optimoida harjoituksia, niin että urheilijan tarpeet sekä olosuhteet huomioidaan. Jos treenisalilla ei ole esimerkiksi kuntopalloja, Volt tarjoaa vastaavia liikkeita muilla välineillä tehtäväksi. Voltin harjoituksissa on täsmällinen ja yksityiskohtainen ohjeistus urheilijoille. Volt määrittelee painot, toistot, palautumisajat sekä vaihtelee liikkeitä ja sarjoja. Jokainen treeni on erilainen. Volt toimii kuin henkilökohtainen traineri. Volt kirjaa suoritukset ja soveltaa ne jatkotreenejä silmällä pitäen.  

Ohjelma tuo urheilijoille systemaattisen menetelmän kehittyä ja pitää kehon toiminnallisuus hyvällä tasolla läpi harjoitus- ja kilpailukauden. Ohjelmassa on kolme eri voimatasoa ja neljälle eri pelipaikkaryhmällä soveltuvat ohjelmat. 

Eri lajeihin soveltuvan harjoitusohjelman ovat suunnitelleet sertifioidut fysiikkavalmentajat USA:sta. Clemsonin, USC:n, Michiganin, Nebraskan ja Washingtonin yliopistojen freshman football -pelaajat sekä USA:n maajoukkueen pelaajat käyttävät Volt Athletics -ohjelmaa harjoittelussaan. Nyt myös yhä useampi maajoukkue- ja urheiluakatemian urheilija Suomessa.

Yhdysvalloissa toimiva National Strength and Conditioning Association (NSCA) suosittelee ohjelmaa.

Ilmoittautuminen  ti 24.11.2020 mennessä. 

Maksu: Kurssi maksaa 50€. Valmentaja saa vuodeksi käyttöönsä Volt Athletics ohjelman tai valmentaja valitsee urheiilijan jolle volt-lisenssi tulee käyttöön ja kurssilainen nimetään hänen valmentajakseen.
Kurssilla ei ole ilmaisia koulutuspaikkoja SAJL jäsenseuroille. Sähköinen lasku tulee maksaa ilmoittautuessa.

Jokaisesta peruutuksesta veloitetaan 20 euron käsittelykulun. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssin hinnasta.Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti käy). Ilman ilmoitusta kurssille poisjääneiltä peritään koko kurssin hinta. Sairaustapauksissa palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €. Kurssi voidaan peruuttaa järjestäjän taholta, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi. SAJL pidättää oikeuden muutoksiin.

Miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Heikkinen suosittelee:

- Voltin avulla jenkkifutari pystyy tekemään omatoimisesta treenaamisesta tavoitteellista, järkevää ja tuloksellista 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.